Biljettköp och praktisk info

Välkommen till ScenKOLL 2025!
Lördagen den 1 februari på Culturen i Västerås.

Lördagen den 1 februari 2025 är Sveriges största utbudsdag för scenkonst tillbaka – ScenKOLL! Platsen är som tidigare Culturen i Västerås.

Biljett till ScenKOLL
Biljettförsäljningen inför ScenKOLL25 öppnar november 2024.

Biljetten är din när du köpt den
När du köpt en biljett till ScenKOLL går den inte att återköpa. Men om du inte kan komma kan du lämna biljetten vidare till en annan person. Meddela teaterkonsulenten i din region så att det blir rätt namn och rätt mat.

Biljettpris inklusive moms, 2024 års priser som kan komma att justeras
Biljetten kostar 660 kronor per person för dig från en ideell arrangörsförening. För unga arrangörer under 26 år kostar biljetten 300 kronor. Tjänstepersoner betalar 1260 kronor. Kaffe och måltider ingår hela dagen. Betalar gör du antingen med swish eller med kort direkt vid biljettbokningen. Det går också att få en förskottsfaktura (som måste vara betald innan du får din biljett).

Bussresa
Ange vid biljettbokningen om du vill åka med gemensam buss. De gemensamma bussresorna är bara valbara i vissa regioner.

Allmänt
ScenKOLL på Culturen i Västerås inleds kl 11.00 med en gemensam invigning. Därefter startar gruppernas respektive presentationer av föreställningar i de olika teaterlokalerna/boxarna. Det är kortare utdrag som presenteras – inte hela föreställningar. Det blir sedan avbrott för lunch och eftermiddagskaffe. Dagen avslutas vid 19-tiden med en enklare smörgås & dryck.

Hur går du tillväga på plats?
Du väljer fritt under dagen vilka presentationer som du vill se på – men kom ihåg att det kan bli fullt i vissa lokaler. Eftersom det är 4 till 5 parallella föreställningar som visas är det en bra idé att ni från samma förening delar upp er och går på olika presentationer för att täcka in så mycket som möjligt.

Mat under dagen
Lunchen serveras i restaurangen som finns på Culturen och ligger i direkt anslutning till alla scener. Eftersom det är många som ska äta och utrymmet är begränsat kommer vi att dela in er i olika grupper på lunchen. Mer information om detta får ni med e-postutskicket veckan före utbudsdagen.

Om ni har några frågor rörande utbudsdagen är ni välkomna att kontakta oss arrangörer.