Anmälan och praktisk info

Välkommen till ScenKOLL 2024!
Lördagen den 3 februari på Culturen i Västerås.

Lördagen den 3 februari 2024 är Sveriges största utbudsdag för scenkonst tillbaka – ScenKOLL! Platsen är som tidigare Culturen i Västerås.

NEDANSTÅENDE INFORMATION ÄR PRELIMINÄR OCH KAN KOMMA ATT JUSTERAS.

Praktisk information om anmälan
Avgift (inklusive moms)
Deltagaravgiften per person är 660 kr för dig från en ideell arrangörsförening, unga arrangörer 260 kr, tjänstepersoner betalar 1260 kronor. Kaffe och måltider ingår hela dagen. Betalar gör du antingen med swish eller med kort direkt vid anmälan. Det går också att få en förskottsfaktura (som då måste vara betald innan du får din biljett).

Anmälan
Anmälan till ScenKOLL är bindande. Nu har sista anmälningsdag passerat och anmälningsformuläret har stängt.
Att anmälan är bindande betyder att om du uteblir eller får förhinder återbetalas inte avgiften (men det går att överlämna platsen till en annan person – meddela i så fall konsulenten i er region).

Anmälningsformulär
Anmälan till ScenKOLL24 öppnar 2 november 2023.

Bussresa
Ange i anmälningsformuläret om du vill åka med gemensam buss. Buss är bara valbar i vissa regioner.

Praktisk information om Scenkoll
Allmänt
ScenKOLL på Culturen i Västerås inleds kl 11.00 med en gemensam invigning. Därefter vidtar gruppernas respektive presentationer av föreställningar i de olika teaterlokalerna/boxarna. Det är kortare utdrag som presenteras – inte hela föreställningar. Det blir sedan avbrott för lunch och eftermiddagskaffe. Dagen avslutas vid 19-tiden med en enklare macka & dryck.

Hur går du tillväga på plats?
Du väljer fritt under dagen vilka presentationer som du vill se på – men kom ihåg att det kan bli fullt i vissa lokaler. Eftersom det är 4 – 5 parallella föreställningar som visas är det alltid en god idé att ni delar upp er och går på olika presentationer för att täcka in så mycket som möjligt.

Mat under dagen
Eftersom det är många som ska äta och utrymmet är begränsat kommer vi att dela in er i olika matlag på lunchen. Mer information om detta får ni med e-postutskicket veckan före utbudsdagen.

Om ni har några frågor rörande utbudsdagen är ni välkomna att kontakta oss arrangörer.